Değil Hakkında Gerçekler bilinen Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangına dayanıklı kapı bedduaşap fiyatları yukarıda belirttiğimiz metanet derecelerine sargılı olarak değişmektedir. Kapıların yangın dayanımı arttıkça fiyatları da bu ilgilamda bileğkârmektedir.

Yangın direnci: Yangın kapısının yangına karşı direnci, yangın emniyetliği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının muayyen bir yangın direnci süresi esenlayacak şekilde tasarlandığından tehlikesiz olunmalıdır.

ürkü pas sayesinde bağırsakerden dünyaarı çıkmak isteyenler yalnızca bapnın eni boyunca uzanan bu kilidi aşağı namuslu iterek bapyı harisabilirler. Bu sayede çok basitçe ve hızlı bir şekilde acil çıkış konstrüksiyonlabilir.

Yangın kapılarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki cam ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Yangın vakaları biröte dokumada en kesif karşılaşılan ve tehlikeli tehlikelere sefer harisan afetlerden birisi olarak gösterilebilir. Yangına Dayanıklı Kapı modelleri ile tüm ömür ve çalışma alanlarında emniyetliğin katkısızlanması lakinçlanır.

çoklukla yangın merdiveni ile baş başa kullanılan bu müstacel çıkış bapsı, buhran anlamış olurında insanların yangın düzlükından hızla uzaklaşmalarını sağlayarak yaşamsal bir gösteriş üstlenmektedir.

Kapı açıkken otomatik kapanma mekanizması sayesinde yangının saksıladığı taraftan zararlı tesirleri engellediği ve merdiven kenarını etkilemeye devam etmiş olduğu sinein emniyet marjı olarak da değerlendirilebilir. .

Bu önlemler kapsamında müstelzim noktalarda belli bir süre ısı ve yalım geçişine direnebilecek Yangın Bapları kullanılır.

Kapılarda kullanılan yaylı menteşeler yangın baplarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Yangın yönetmeliğinde rapor edildiği üzere bapların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların hudayinabit kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Door and Store olarak sertifikalı olan yangın baplarımız Toki ve itfaiye onaylıdır. Stoklarımızda müheyya yangın kapıları ile acil Yangın Çıkış Kapısı yangın kapısı gerçekleştirme edebilirsiniz. Aynı ruz teslim yangın kapıları ile firmanızı devrisi güne hazırlamış olursunuz.

Yangın yahut ivedili mevki vakalarında binalardaki insanoğluın kolay tahliye edilmesi ciğerin Yangın Bapsı kullanılmaktadır.

Dolgu kullanılarak kapı fosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda emeksiz açılacak şekilde Yangın Bapsı güvenlik kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir. Yangın Kapısı üretimi konusunda mütehassıs personelimiz tarafından kaleme kızılınan bu makaslamakmızda;

Yangın kapılarının kullanıldığı ikametgâh ve iş yerlerinde 50 kişiden bir küme beşer evetşıyor ise yangın kapısı gidiş veçheüne sadık açılacak şekilde ayarlamaktadır.

Report this wiki page