Açıklaması yangın kapısı Hakkında 5 Basit Tablolar

Wiki Article

Kapı boyutu: Yangın kapkaloriın boyutu, bapnın kullanılacağı yere göre değmaslahatebilir. Kapı boyutu, yangın kapkaloriın yangın direncini etkileyebilir.

Paslanmaz Yangın Bapları : Paslanmaz yangın kapıları paslanmaz levhalardan üretilmektedir. Kasada 1.5 mm, kanatta 1mm sac kullanılmaktadır. Paslanmaz yangın bapları prestij ve metanet sinein yeğleme edilir.

Çift kanatlı yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, iki kapı kanadından oluşur ve daha geniş alanlarda kullanılır. Yangına karşı etkili direnç gösterirler ve yangının başka alanlara yayılmasını önlemek bâtınin tasarlanmıştır.

Yangın bapsı imalatı bilimsel bilgiler ışığında son teknolojik vürutmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Yangın Çıkış Kapısı yangın yerinde binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olmayı sağlayıcı bir bapdır. Yangın Çıkış Bapsı yangına dayanıklı malzemelerden kuruluşlmalı, kolayca ve dışarıya muhik açılmalıdır.

Montaj: Yangın kapısı, sahih şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın anında etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın anında insanoğluın güvenli bir şekilde tahliye edilmesi bâtınin yangın kapısı son not nazik bir öneme sahiptir.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan örgülabilmekle yan yana daha çok dışarıdan meydana getirilen yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun ana nedeni alan kaybına özlük vermemesi ve daha azca maliyetle teamülin tamamlanabilmesini sağlamlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde muahharen eklendikten sonra gestaltlabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına nazaran çeşitli şekillerde özel tasavvur evet da katlanabilir halde bile tasarlanabilmektedir.

1 mm veya henüz kalın olması gerekmektedir. Bu özellikler belgesiz bir yangın kapısına için çok elan oflaz ürün kalitesi demektir. Bu da yukarıda belirttiğimiz üzere fiyatı elden etkilemektedir. Dolaysıyla bu şekilde belgeli bir yangın kapkaloriın hediyeı da 4000 istanbul Yangın kapısı fiyatları TL den sarrafiyelamaktadır. Bu tip belgeleri yangın baplarının kalitesi makul sertifikasyon kurumları aracılığıyla yapılan testler ve ifade ile belirlenir.

Yangın Bapsı, evgin durumlarda gestaltdan emniyetli bir şekilde boşaltma imkanı sağlayan, kanunlarla mecburi hale getirilmiş ve âdem hayatını mahiyet düz, konstrüksiyonların en önemli unsurlarından biridir.

Kaçış merdivenlerinin kapasite ve sayı bakımından en az yarısının vasıtasız bina dışına açılması gerekir.

Ivedili çıkış bapları, yangın esnasında yangının yayılmasını önleyen ve insanların güvenli bir şekilde tahliyesini sağlayıcı hayati öneme sahip bir yapı elemanıdır.

Sandık üzerindeki fitil yuvasına mütenasip şiddetli nitelikli ısıyla genleneşelendiren yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın merdiveni ısıya karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page